Krabbeplas

RECREATIEGEBIED KRABBEPLAS IN Vlaardingen is al vijf jaar onderwerp van onderzoek naar nieuwe recreatie en gebruiksvormen. Dat onderzoek vindt plaats op initiatief van gemeente Vlaardingen, Recreatieschap Midden-Delfland en SKOR die daarvoor kunstenaars, ontwerpers en schrijvers hebben uitgenodigd. Een van de conclusies is dat het gebied potentie heeft anders gebruikt te worden dan nu nog het geval is. Om die potentie te testen, worden kavels uitgegeven aan bewoners en kunstenaars.

vrijdag, juli 27, 2007

Oogstdag Zaterdag 29 september vanaf 14.00

L.S.

Bij deze wil ik u van harte uitnodigen aanwezig te zijn op de Oogstdag van Case study Krabbeplas aan de Van Boendaleweg in Vlaardingen. Krabbeplas is een deel van het recreatiegebied Midden Delfland en ligt tussen Vlaardingen en Maassluis.
Op 29 september presenteert Hans Venhuizen de bouwstenen voor een nieuwe Krabbeplas waarna alle aanwezigen er tijdens een Sketch-In mee aan de slag kunnen gaan. Een deskundige jury onder leiding van Bert van Meggelen zal zich vervolgens over de resultaten buigen en daarover graag met elkaar en met u in debat gaan. Ook vinden er presentaties plaats van de Vlaardinger Zouttuin door Willemijn Lofvers, de zuiverende paddestoelvelden door Jacques Abelman en de kuubkisten door Rianne Makkink . Of u kunt rustig van een kopje thee met spekkoek genieten bij het theehuis van de vlaardinger Peter de Jong.
De dag zal worden afgesloten met een diner waarin de oogst van de verschillende projecten zal zijn verwerkt. Vanwege het beperkt aantal beschikbare plaatsen willen we u vragen zich ruim vantevoren aan te melden.
Ik hoop u op 29 september te kunnen begroeten.

Hans Venhuizen


note: een overzicht van het voorlopige programma vind u verder op de log.

0 Comments:

Een reactie plaatsen

Links to this post:

Een koppeling maken

<< Home