Krabbeplas

RECREATIEGEBIED KRABBEPLAS IN Vlaardingen is al vijf jaar onderwerp van onderzoek naar nieuwe recreatie en gebruiksvormen. Dat onderzoek vindt plaats op initiatief van gemeente Vlaardingen, Recreatieschap Midden-Delfland en SKOR die daarvoor kunstenaars, ontwerpers en schrijvers hebben uitgenodigd. Een van de conclusies is dat het gebied potentie heeft anders gebruikt te worden dan nu nog het geval is. Om die potentie te testen, worden kavels uitgegeven aan bewoners en kunstenaars.

maandag, november 13, 2006

CLAIM





Claim een kavel in de Krabbeplas

Waar zou jij de Krabbeplas voor willen gebruiken? Voor een concert, een toneelstuk, een sportwedstrijd, als tuin of lounge? Of weet je nog iets veel beters? Er zijn in de zomer van 2007 zes plekken beschikbaar voor bijzondere plannen. De enige voorwaarde is dat het plan weer op te ruimen moet zijn, de plek openbaar toegankelijk blijft en rekening houdt met de geldende regels, normen en waarden.

Woon je in de Westwijk of Vlaardingen en heb je een plan voor de Krabbeplas stuur dat dan voor 31 januari 2007 op naar Bureau Venhuizen dan hoor je voor eind februari 2007 of je je plan kunt uitvoeren.

Meedoen is eenvoudig: download het deelnameformulier, vul je gegevens in en beschrijf je plan. Als je een tekening of foto wilt toevoegen kan dat ook, stuur die dan apart mee met het deelnameformulier, voorzien van je naam. Je kunt het formulier mailen naar claim@bureauvenhuizen.com of opsturen naar Bureau Venhuizen t.a.v. Claim de Krabbeplas Postbus 28031 3003 KA Rotterdam.